CarrefourSA, Kurban Bayramı'na hazır

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında, 19 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında...

CarrefourSA, Kurban Bayramı'na hazır

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında, 19 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında...

18 Eylül 2014 Perşembe 14:45
CarrefourSA, Kurban Bayramı'na hazır

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında, 19 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında siparişleri almaya başladı.

Modern, hijyenik ve İslami usullere uygun kurban kesim hizmeti sunan CarrefourSA, 19 Eylül itibarıyla kurban satış hizmetine başladı. CarrefourSA hipermarketlerinde yapılacak büyük ve küçükbaş canlı satış ve kesim organizasyonunun yanı sıra, tüm CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarıyla minimum 16 kiloluk Kıvırcık Koç Kurban Kolileri 765 TL, 19 kilogramlık Karaman Koç Kurban Kolisi 695 TL, 19 kiloluk 1/7 Hisse Dana Kurban Kolisi 795 TL üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.
CarrefourSA, bu yıl 1/7 Hisse Dana Kurban Kolisi, Karaman Koç Kurban Kolisi ve Kıvırcık Koç Kurban Kolisi olmak üzere, üç farklı seçenek sunuyor. CarrefourSA marketlerinden alınacak kurban kolilerinde, Paraf Kart ile satın alımlarda anında yüzde 10 indirim yapılacak. Aynı zamanda kurban kolilerinde vade farksız 9 ay taksit imkânı da müşterilere sunulan bayram avantajları arasında yer alıyor.

Hijyenik ve modern kesim
Her bütçeye uygun kurban satışı imkanı sunmayı hedefleyen CarrefourSA’da kurbanlıklar, İslami koşullara uygun olarak, hijyenik koşulların sağlandığı mezbahalar ve veteriner hekimlerin kontrolünde kesildikten sonra, hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde ambalajlanarak, özel kolilerinde müşterilere teslimatın yapılacağı marketlere soğutucu donanımlı araçlarla nakledilecek.

Online sipariş, randevulu kesim
19 Eylül 2014 itibariyle başlayan kurban satışları için, marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak www.carrefoursa.com veya 444 10 00 numarasından kurban siparişi verilebilecek. CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine carrefoursa.com ve CarrefourSA marketleri üzerinden, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı’na bağış olanağı da sunuyor.
 

Son Güncelleme: 18.09.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72