Çamlıca kulesinde 200 metre aşıldı

Çamlıca kulesinde 200 metre aşıldı

10 Mart 2017 Cuma 14:05
Çamlıca kulesinde 200 metre aşıldı
Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 200 metre aşıldı. Betonarme bölümün son metreleri yapıldığı kulede, önümüzdeki günlerde 165 metre uzunluğunda çelik konstrüksiyondan oluşan antenlerin yer alacağı bölümün yapımına geçilecek. 170 milyon liraya mal olacak kule, tamamlandığında 365.5 metreyle dev boyuta ulaşacak.



Kulede restoran ve seyir terasları bulunacak

300 işçi ve mühendisin gece- gündüz çalıştığı projede kule sayesinde tek yerden ve noktadan televizyonlara, radyolara ve insanlara yayıncılık hizmeti verilmesinin planlandığı öğrenildi. İstanbul’un sembolü olması beklenen yeni kulede 176. ve 180. katlarda bir restoran bulunacağı, ayrıca kulenin 150 metre yüksekliğindeki bölümünde ise iki seyir terası inşa edileceği, kuleye iniş ve çıkışta ise son derece hızlı ve modern asansörlerin kullanılacağı öğrenildi.
Son Güncelleme: 10.03.2017 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72