Çağrı Merkezi ilk mezunlarını verdi

Çağrı Merkezi ilk mezunlarını verdi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çağrı Merkezi ilk mezunlarını verdi

Ücretsiz çağrı merkezi kursu ilk mezunlarını verdi. Çekmeköy Belediyesi, iş ve işçi eşleştirme projeleri kapsamında İŞKUR-İŞBUL Akademi ve İMA Çağrı Merkezi yönetim-eğitim akademileri işbirliği ile açılan ücretsiz çağrı merkezi kursu sona erdi. 1 ay teorik, 1 ay da uygulama olarak toplam 2 ay süren kursa devam eden kursiyerler yazılı ve sözlü sınavları geçerek sertifika almaya hak kazandı. Kursa başvuran 58 kişiden 21'i mutlu sona ulaştı.

Sertifika almaya hak kazananlar sertifikalarını 19 Mart Pazartesi günü Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'dan aldı. Başkan Poyraz, zorlu eğitimi başarıyla tamamlayan gençleri tebrik ederek, "Sertifikalarınız tamam, şimdi sıra sektörün önde gelen kuruluşlarında işe başlamaya  geldi" dedi. Sosyal Yardım, Sosyal Hizmet ve Halkla ilişkiler konusundaki çalışmalarının sayısını çoğaltan Çekmeköy Belediyesi, kurduğu İstihdam Masası ve İŞKUR Hizmet Noktası ile vatandaşlarımızın işsizlik problemlerine karşı mücadele etmelerine yardımcı oluyor.

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstihdam Masası ve İŞKUR Hizmet Noktası, işsizlerin istihdam edilmelerini sağlayacak çalışmalarını daha da hızlandırdı. Çekmeköy Belediyesi, iş ve işçi eşleştirme projeleri kapsamında İŞKUR-İŞBUL Akademi ve İMA Çağrı Merkezi yönetim-eğitim akademileri işbirliği ile işsiz vatandaşlarımızın mesleki eğitim alanlarına imkân sağlayacak bir proje üretti. Çekmeköy Belediyesi öncülüğünde istihdam garantili ve MEB onaylı ücretsiz 'Çağrı Merkezi Eğitimi' kursu başlatıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3