“Binbir Geceden Gümüş Yansımalar”

Takı tasarımcısı ve usta öğretici Nilgün Kadıoğlu 3. kişisel takı sergisini...

“Binbir Geceden Gümüş Yansımalar”

Takı tasarımcısı ve usta öğretici Nilgün Kadıoğlu 3. kişisel takı sergisini...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 10:59
“Binbir Geceden Gümüş Yansımalar”

“Binbir Geceden Gümüş Yansımalar” Kartal Belediyesi Sergi Salonu’nda

 

Takı tasarımcısı ve usta öğretici Nilgün Kadıoğlu 3. kişisel takı sergisini Kartal Belediyesi yeni hizmet binası fuayesinde açtı. Açılışa Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş ve çok sayıda sanatsever Kartallı katıldı.

 

Birbirinden renkli gümüş takı ve telkari eserlerinin sergilendiği açılışta Kartallı vatandaşlar takıları yakından inceleyerek, tasarımcı Nilgün Kadıoğlu’ndan yapılışı hakkında bilgiler aldılar. “Binbir Geceden Gümüş Yansımalar” adı verilen sergide Osmanlı ve Türk motiflerinden oluşan 150’den fazla takı ve doğal taşlardan yapılma eserler sergileniyor. Sergi 29 Mayıs’a kadar Kartal Belediyesi yeni hizmet binası fuayesinde sanatseverler tarafından gezilebilecek.

 

Kartal Sanatı Biliyor

 

Birbirinden renkli, gümüş takı eserlerinin sahibi olan Nilgün Kadıoğlu, eserlerinin Kartal’da sergilenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Kartal’da  yaşayan insanlar sanatı çok iyi biliyor ve değer veriyorlar. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’e sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Son Güncelleme: 24.05.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3