Beykoz’un Sokaklarını Fesleğen Kokusu Saracak

İstanbul’un incisi Beykoz, doğanın uyanışını Fesleğen Şenliği’yle kutluyor, ilçenin sokakları fesleğen kokularıyla kuşanıyor.

Beykoz’un Sokaklarını Fesleğen Kokusu Saracak

İstanbul’un incisi Beykoz, doğanın uyanışını Fesleğen Şenliği’yle kutluyor, ilçenin sokakları fesleğen kokularıyla kuşanıyor.

25 Nisan 2019 Perşembe 20:17
Beykoz’un Sokaklarını Fesleğen Kokusu Saracak

Beykoz’un zümrüt yeşili doğasına ve yaşamına canlılık katacak Fesleğen Şenliği başladı. Ramazan başına kadar sürecek festival kapsamında ilçenin cadde, sokak ve meydanlarında 100 bin adet fesleğen dağıtılacak ilçe tazelik ve canlılık simgesi fesleğenlerle kuşanacak.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın “Fesleğen Şenliği” kapsamında ilk olarak Yenimahalle’yi ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı, 5 bin adet fesleğenin dağıtımını yaptı.

7’den 70’e yoldan geçen tüm vatandaşlarla sohbet eden Başkan Murat Aydın, kokusuyla hayata zindelik, doğaya ve insana canlılık katan fesleğenin Beykoz’a güzellikler getirmesini temenni etti.

Başkan Murat Aydın’ı yoğun ilgiyle karşılayan mahalle sakinleri dağıtılan fesleğenlerin evlerini ve balkonlarını süsleyeceğini ifade etti.

Mahalle sakinlerini selamlayan Başkan Aydın: “Beykoz, doğanın bizlere bin bir rengini cömertçe sunduğu bu güzel günlerde, yeni bir başlangıcın arefesinde, ben de sizleri mis kokulu fesleğenlerle selamlıyorum. Doğanın eşsiz bir armağanı olan bu çiçekleri sevgi ve muhabbetle büyütün. Hepinize fesleğen zindeliğinde sağlıklı günler diliyorum. ” dedi.

Yenimahalle’nin ardından Beykoz Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Başkan Murat Aydın burada da ilçe sakinleriyle sohbet ederek 8 bin adet fesleğen dağıttı.

Fesleğen Şenliği kapsamında ilçenin 45 mahallesinde belirli takvim çerçevesinde dağıtım yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72