Berberde ''yılan'' paniği

Bitlis'te bir berbere giren yılan, hem müşterilere hem de esnafa zor anlar ...

Berberde ''yılan'' paniği

Bitlis'te bir berbere giren yılan, hem müşterilere hem de esnafa zor anlar ...

12 Temmuz 2013 Cuma 17:22
Berberde ''yılan'' paniği

Bitlis’te bir berbere giren yılan, hem müşterilere hem de esnafa zor anlar yaşattı. Esnaf, yılanı eliyle alarak dereye attı.

Camın kenarına sıkışan yılanı uzun süre çıkarmaya çalışan esnaflar fırçalarla başarılı olamayınca başka bir elektrikçi esnaf eline orta gerilim eldiveni takarak yılanı bulunduğu yerden çıkarttı. Küçük yılanı eliyle olduğu yerden çıkaran elektrikçi Mehmet Öziş, yılana zarar vermeden Bitlis deresine attı.

Öziş, “Yan tarafta oturuyordum baktım ki içeride bir kalabalık var. Normalde bizim buralarda yılan olmaz. Artık nereden girmişse berbere, yılanı görünce bizim işlerde kullandığımız orta gerilim eldivenlerimiz var elime takıp yılana zarar vermeden kafasında tutarak olduğu yerden çıkarttım. Daha sonra Bitlis deresine bıraktım” dedi.

 

Son Güncelleme: 12.07.2013 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72