Başkan Keskin'den Vali Ceylan' a Ziyaret

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı, kamu...

Başkan Keskin'den Vali Ceylan' a Ziyaret

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı, kamu...

11 Kasım 2013 Pazartesi 14:10
Başkan Keskin'den Vali Ceylan' a Ziyaret

 Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, memleket il dernek başkanları,  mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla birlikte ziyaret etti. 

 

Geçtiğimiz ay Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu defa da Ceylan’ı ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşları yöneticileriyle, mahalle muhtarlarıyla, memleket il dernek başkanlarıyla ve basın mensuplarıyla birlikte ziyaret etti. 

 

Vali Ceylan Ziyaretten Memnun Oldu

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve beraberinde bulunan heyet, Nevşehir temaslarına ilk olarak Vali Ceylan’ı ziyaret ederek başladı. Sultanbeyli’de birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarını yeni makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ceylan, bir süre misafirleriyle sohbet etti. Ceylan daha sonra misafirlerine Nevşehir hakkında bilgiler verdi ve misafirlerinin Nevşehir’e dair sorularını cevapladı. 

 

Vali’den Yakın İlgi

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten ötürü Vali Mehmet Ceylan’a teşekkürlerini sundu ve Vali ile bir süre Nevşehir ve Sultanbeyli hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Keskin daha sonra Vali Ceylan’a hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 11.11.2013 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3