Başkan Hasan Can sanatkarlarla bir arada

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Klasik Türk El Sanatları alanında ...

Başkan Hasan Can sanatkarlarla bir arada

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Klasik Türk El Sanatları alanında ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Hasan Can sanatkarlarla bir arada
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Klasik Türk El Sanatları alanında çalışma yapan 25 sanatkarla, Ümraniye Yeraltı Çarşısı'nda bir araya geldi. Başkan Hasan Can, sanat merkezi haline getirilen çarşıyla ilgili bilgi verdi, açılacak çarşı ile ilgili sanatkarların da görüşünü dinledi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyeli 25 sanatkârla bir araya geldi. Ümraniye Belediyesi tarafından baştan ayağa yenilenen ve Klasik Türk El Sanatları alanında eserler veren, sanat merkezi haline getirilmek üzere hizmete açılan Ümraniye Yeraltı Çarşısı'nda gerçekleşen görüşmeye, Klasik Türk El Sanatı alanında eserler veren 25 davetli katıldı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve birim müdürlerinin de yer aldığı görüşmede konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çarşıyla ilgili olarak davetlilere bilgi verdi.

Yer altı Çarşısı kültür-sanat mekanı olacak

Ümraniye Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Başkan Hasan Can, bu konuda hayata geçirdikleri hizmet ve projelerden örnekler verdi. Ümraniye Sondurak mevkiinde bulunan yer altı geçidini baştan ayağa modernize ettiklerini belirterek, burayı bir Yeraltı Sanatçılar Çarşısı olarak hizmete açtıklarını ifade etti. Başkan Hasan Can, “Buranın eski halini bilenler bilir. Belediye olarak, burayı kötü görünümden şimdiki modern görünüme kavuşturduk. Hedefimiz, burayı bir kültür-sanat merkezi haline getirmek. Çarşı yeni haliyle vatandaşlarımızın buradan en iyi şekilde faydalanabilmeleri için etkin bir kültürel mekân olacak” dedi.

Başkan Can, sanatkarların görüşlerini aldı

Görüşmede söz alan sanatkarlar da Yeraltı Çarşısı ile ilgili çalışmalardan dolayı Başkan Hasan Can'a teşekkür ettiler. Davetli sanatkarlar, çarşı ile ilgili öneri ve fikirlerini de Başkan Hasan Can'la paylaştılar.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72