Başarılı kursiyerlere tablet hediyesi

Tuzla'daki Kur'an kurslarında eğitim alan kursiyerler, Tuzla Belediyesi...

Başarılı kursiyerlere tablet hediyesi

Tuzla'daki Kur'an kurslarında eğitim alan kursiyerler, Tuzla Belediyesi...

28 Mart 2014 Cuma 14:39
Başarılı kursiyerlere tablet hediyesi

Başkan Yazıcı'dan başarılı kursiyerlere tablet hediyesi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki Kur’an kurslarını birincilikle bitiren 20 kursiyere tablet bilgisayar hediye etti.
Tuzla’daki Kur’an kurslarında eğitim alan kursiyerler, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, kurs yöneticileri ve kursiyerler katıldı. Başkan Yazıcı, 20 kursun birincilerine 1’er adet tablet bilgisayar hediye etti.
İbadethaneler ve Kur’an kurslarına destek verdiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Her zaman sizinle olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Kur’an kursları, çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim’i, dini bilgileri, milli ve manevi değerlerimizi öğrenmesinde büyük önem taşıyor. Biz de kurslarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, yavrularımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72