Av olmamak için öyle bir şey yaptı ki !

Güney Afrika'da çitaların kovaladığı impala, açık gördüğü camdan bir araca...

Av olmamak için öyle bir şey yaptı ki !

Güney Afrika'da çitaların kovaladığı impala, açık gördüğü camdan bir araca...

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:12
Av olmamak için öyle bir şey yaptı ki !

Güney Afrika’da çitaların kovaladığı impala, açık gördüğü camdan bir araca atladı.

Güney Afrika’nın Kruger Doğal Parkı’nda safari yapan grup, iki aç çitanın bir impalayı kovaladığı anlara şahit oldu. Çaresizce kaçışan impala, açık gördüğü camdan turistlerle dolu cipe atladı. Yorgun impala, böylece çitalara av olmaktan kurtuldu.

Görüntüleri kaydeden 20 yaşındaki Samantha Pittendrigh isimli turist, "Bir anda gözlerime inanamadım. Resmen dilim tutuldu. Şaşkın bir şekilde ceylanı kovalayan çitaları seyrettik. Yolda oraya buraya kaçışan ceylanlar vardı. Her şey aniden oldu, ceylanlardan birinin öndeki aracın üzerine doğru zıpladığını gördüm. O sırada biri de ’araçta, araçta’ diye çığlık atıyordu" dedi.

Pittendrigh, "Araçta çığlık atan küçük bir kız çocuğunun sesini duydum. Araçta bir aile vardı sanırım. Araçtakiler ’kapıyı aç, kapıyı aç’ diye bağırıyorlardı. Kapı açılınca ceylan araçtan dışarı çıktı" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 11.07.2013 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3