Ataşehir sağlığa yürüşüne büyük destek

'Ataşehir Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'nde yürüşünde renkli görüntüler.

Ataşehir sağlığa yürüşüne büyük destek

'Ataşehir Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'nde yürüşünde renkli görüntüler.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir sağlığa yürüşüne büyük destek

Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile Memorial Ataşehir Hastanesi'nin kuruluşunun 1. yılında sağlıklı yaşama katkıda bulunmak ve sporu teşvik etmek amacıyla 'Ataşehir Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüş, Ataşehir Parkı'nda start alarak, Memorial Ataşehir Hastanesi önünde son buldu.

Yürüyüşe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yardımcısı Sadık Kayhan ve eşi, Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz, Memorial Hastanesi Direktörü Dr. Ergun Şenel ile Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağın, Memorial Şişli Hastanesi'nin dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, endokrinoloji uzmanı ve çöl ve buz maratoncusu Prof. Dr. Taner Damcı katıldı.

""

Sağlıklı yaşama duyarlı sivil toplum kuruluşları ile gönüllü derneklerin desteklediği, ünlü televizyon programcısı Esra Ceyhan, sanatçı Arzu Yanardağ, oyuncu ve programcı Şebnem Özinal gibi ünlü isimlerin de katıldığı yürüyüşe Ataşehir halkı da büyük ilgi gösterdi. Yürüyüş sonrasında konuşan Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, son yıllardaki iş hayatının insanları hareketten uzaklaştırdığının ifade etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3