As Hyundai'den Tıp Bayramı hediyesi

Sancaktepe Samandıra As Hyundai Otomotiv'de kampanyalar tüm hızıyla ...

As Hyundai'den Tıp Bayramı hediyesi

Sancaktepe Samandıra As Hyundai Otomotiv'de kampanyalar tüm hızıyla ...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
As Hyundai'den Tıp Bayramı hediyesi

Sancaktepe Samandıra As Hyundai Otomotiv'de  kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor. 16-18 Mart'ta düzenlediği kokteyl ile müşterilerine Hyundai modellerini tanıtan As Otomotiv herkesi farklı seçeneklere davet ediyor.


""

As Otomotiv Samandıra Hyundai bayisi geçtiğimiz gün Tıp Bayramı nedeniyle bölgesinde bulunan sağlık personeline Hyundai modellerini tanıttı. As Otomotiv Genel Müdürü Atıl Karaçavuşoğlu tanıtımda yaptığı konuşmada; "Tıp Bayramı tüm sağlık çalışanlarına kutlu olsun. Yapmış olduğumuz aktivitede doktorlar ve sağlık personelinin Mart ayı boyunca bu kampanyalardan yararlanmaları için Hyundai 1.30 modelini tanıtıyoruz. Bu arada Türk Telekom çalışanları için özel indirimler yaptık ve Hyundai finans avantajları hakkında bilgiler de veriyoruz" dedi.


""

 

Genel Müdür Atıl Karaçavuşoğlu  konuşmasında, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de aynı şekilde kadınlarımıza özel fiyatlarla bir kampanya düzenledik. As Otomotiv olarak düzenlediğimiz çeşitli aktiviteler ile gelen müşterilerimize eğlenceli bir gün geçirmeleri için en iyi şekilde hizmet etmekteyiz.

 

""

Otomotiv tutkunlarına, farklı Hyundai modellerini test ederek araçların ne kadar güvenli olduğunu anlatıyoruz" dedi. Haber-Foto:Durmuş: Acar


""


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72