‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu.

‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu

Ödüller Üsküdar'a

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Yerel Yönetim Oscarları' sahiplerini buldu. Yerel Yönetim Ödülleri 2010 kapsamında düzenlenen ve 12 ayrı kategoride yapılan yarışma sonunda Üsküdar Belediyesi, Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması ile Kurumlar Arası İşbirliği Kategorilerinde olmak üzere toplam 2 ayrı ödül kazandı.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ‘Üsküdar tarihine sahip çıkıyor' projesi kapsamında Üsküdar'daki tarihi binaların ücretsiz olarak restorasyonu ile ilçe genelindeki tarihi eserlerin yeniden canlandırılması konusunda yapılan çalışmalar nedeniyle Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması kategorisinde ilçe belediyeleri arasında birincilik ödülü kazandı.

Mustafa Kara ödülünü yarışma sponsoru Temsa Global Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gürlek'in elinden aldı. Aynı yarışmada ayrıca Bursa Valisi Şahabettin Harput ile Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da ödül kazandı. Üsküdar Belediyesi ayrıca Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM'in yaptığı çalışmalar nedeniyle de Kurumlar Arası İşbirliği Kategorisinde de birincilik ödülünü kazandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ödül ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘Tarih ve Kültür Kenti' Üsküdar'ın geçmişindeki tarihi geleceğe taşıyacak çalışmaları durmaksızın yapmaya devam edeceklerini belirterek, kendilerine layık görülen ödüle layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3