‘Gezici Sağlık Otobüsü'yle sağlık kapınızda

‘Gezici Sağlık Otobüsü'yle sağlık kapınızda

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘Gezici Sağlık Otobüsü'yle sağlık kapınızda

‘Gezici Sağlık Otobüsü'yle sağlık kapınızda

Beykoz Belediyesi'nin önleyici sağlık hizmetleri kapsamında başlattığı ‘Gezici Sağlık Otobüsü' uygulamasıyla bugüne kadar ilçenin farklı noktalarında 7 bin 100 kişiye ücretsiz sağlık taraması hizmeti verildi.      

İlçe genelinde koruyucu hekimlik hizmetlerini yaygınlaştırmak, kolay ve erişilebilir sağlık hizmetleri sunmak üzere modern cihazlarla donatılan ‘Gezici  Sağlık Otobüsü' mahalle ve köyleri dolaşarak sağlık hizmetlerini ilçe sakinlerinin ayağına götürüyor. 

2 uzman sağlık personeli nezaretinde hizmet veren araçta kemik yoğunluğu ölçümü, göz bozukluğu ve tansiyonu ölçümü, işitme testi, kan şekeri, kolesterol ve trigliserit ölçümleri yapılıyor.

‘Sağlık Otobüsü' Polonezköy'de 

14-18 Kasım tarihleri arasında (bu hafta), Polonezköy Muhtarlığı önünde sağlık taraması hizmetine devam eden ‘Sağlık Otobüsü', önümüzdeki hafta Acarlar Mahallesi'nde hizmet verecek.

Beykoz'daki mahalle ve köyleri gezerek sağlık taraması, bilgilendirme ve hastaneye yönlendirme hizmeti veren ‘Gezici Sağlık Otobüsü'nde güncel sağlık sorunlarına yönelik taramalar da yapılıyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3