3.Çorap Tasarım Yarışması birincisi Üsküdar'dan

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu ile Çorap Sanayicileri Derneği işbirliğiyle..

3.Çorap Tasarım Yarışması birincisi Üsküdar'dan

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu ile Çorap Sanayicileri Derneği işbirliğiyle..

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:05
3.Çorap Tasarım Yarışması birincisi Üsküdar'dan

3.Çorap Tasarım Yarışması birincisi Üsküdar’dan…

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu ile Çorap Sanayicileri Derneği işbirliğiyle düzenlenen 3.Çorap Tasarım Yarışması Ödül Töreni Şişli Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

 

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sakin Öner yaptığı açış konuşmasında; "Türkiye çorap sektörünün Çin'den sonra dünyada ikinci olduğunu, bu nedenle bu sektörün beyaz yakalı kalifiye elemanlarını yetiştirmek üzere Çorap Sanayicileri Derneğinin önerisi üzerine Çorap ve Moda Tasarımı Programı açtıklarını" belirtti.   Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Çorap Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Öztürk ve Kavram MYO Mütevelli Heyeti Başkanı Bahattin Durmuş'un konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

182 Lise öğrencisinin 270 tasarımla katıldığı yarışmanın ödül töreninde ilk üç dereceye giren öğrenciler ile ilk ona girerek Mansiyon kazanan öğrenciler ve bu öğrencilerin okudukları okulların yöneticileri ödüllerini aldılar. Yaptıkları tasarımlarla, Yarışmanın Birincisi; Üsküdar İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Zaide Erbaş olurken İkinci, Halkalı İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Kadriye Civelek  Üçüncü ise Avcılar İHKİB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Ebru Özcan oldu.

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72