31 Mart'ta okullar tatil ama memur çalışacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yerel seçim dolayısıyla okulların tatil...

31 Mart'ta okullar tatil ama memur çalışacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yerel seçim dolayısıyla okulların tatil...

28 Mart 2014 Cuma 14:29
31 Mart'ta okullar tatil ama memur çalışacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yerel seçim dolayısıyla okulların tatil edildiği 31 Mart'ta memurlar için tatilin söz konusu olmadığını açıkladı.

 

30 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmak için hazırlanan okulların eski halini alması ve öğrencilerin mağdur olmaması için 31 Mart Pazartesi okullar tatil edildi. Peki memurlar için de 31 Mart tatil mi?

Okulların eski haline getirilmesi lazım

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 30 Mart yerel seçiminde oy sayımının geç saatlere kadar süreceği için okulların 31 Mart tarihinde tatil olacağını açıkladı.

Seçim sonrası sınıfların yeniden eski haline getirilmesi için bir günlük süre gerektiğini kaydeden Avcı, okulların bir gün tatil edilmesi kararı aldıklarını kaydetti.

Memura tatil yok

Ancak, memurlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. Kamu görevlileri ve diğer çalışanlar pazartesi günü normal mesailerine devam edecekler.

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3